Sound Lust Studio

Dagbesteding Kooilust start met nieuw project: Sound Lust Studio.

Het is een muziekproject voor mensen met ambitie en affiniteit met muziek, en een psychiatrische, verslavings- en/of gedragsproblematiek. Deelnemers kunnen begeleid muziek schrijven, repeteren en uitvoeren. Er zijn mogelijkheden voor het maken van opnames, digitaal remasteren en het maken van een videoclip. Tevens kan men tijdens het project muziek- en/of (bas)gitaarlessen volgen. Het project wordt uitgevoerd op het terrein van Kooilust Dagbesteding en wordt gecombineerd met de Dagbesteding op Kooilust: werken op de hobby boerderij, in de tuin, in de kas en/of met paarden.

Een dag ziet er dan zo uit: ’s morgens dagbesteding, samen lunchen, en ’s middags werken in de Sound Lust Studio. De deelname is trajectmatig opgebouwd en duurt 6 maanden met uitloop tot 9 maanden.

De beroepskrachten zijn:

  • Robin, audio engineer, Avid Protools gecertificeerd, ervaring in studio en geluidstechniek, HBO-verpleegkundige en geschoold op het gebied van psychiatrische problematiek.
  • Marc, directeur eigenaar Kooilust Dagbesteding, leraar middelbaar onderwijs, studiebegeleider, ervaring met gedragsproblematiek, singer-song-writer.
  • Manon, directeur eigenaar Kooilust Dagbesteding, maatschappelijk werker, ervaren zorgplan werker en trajectbegeleider.
  • Wim, gitarist, geeft les, muzikant in verschillende bands.

Het project start op 1 maart en u kunt zich opgeven voor 1 tot maximaal 3 dagen per week, op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. De kosten zijn € 100,– per dag. Deelname kan bekostigd worden vanuit het PGB of onderaanneming ZIN.

Dagbesteding Kooilust werkt volgens het HKZ keurmerk.

Bent u geïnteresseerd?
Neem contact op met Manon Reijnen,
manon@kooilust.nu
06-23376848.

Dagbesteding Kooilust, Weteringstraat 2, 6659 KM Wamel.

Meer informatie: www.kooilust.nuSound Lust Studio

Share Button