Bronzen Sponsors

Vrienden van Kooilust Brons

Coffee3

Een warm welkom voor personeel en klanten
17 december 2014

Coffee3 zorgt voor een dag koffie en thee voor de bezoekers, vrijwilligers en personeel. Coffee3 gaat de eerste en best geschikte koffieautomaat, die door inruil bij hun binnenkomt, vasthouden en voor ons reserveren.

Meer informatie

Koffieautomaten en Koffiemachines van Fountain, illy, Nescafe en Redbeans vindt u bij Coffee3. Totaal concepten voor koffieautomaten en koffiemachines zodat u zorgeloos kunt genieten van een heerlijk kopje koffie, soep, thee en/of cacao. Het Coffee3 totaal concept bestaat uit 3 onderdelen waarbij de klant centraal staat; Automaten, Ingrediënten en de Service. Vandaar de naam Coffee3.

Sinds 1976 hebben wij als familiebedrijf dé oplossing voor de koffievoorziening in het midden en klein bedrijf. De heer Huug Bozon heeft het opgericht en het bedrijf is inmiddels overgegaan naar de volgende generatie en is nu in de veilige handen van Marc Bozon. In de bijna 40 jaar dat we nu bestaan hebben we vele duizenden klanten mogen bedienen in een groot deel van Nederland, sommigen al vanaf de beginperiode eind jaren zeventig. We zijn er trots op dat we klanten vaak al tientallen jaren mogen voorzien van heerlijke koffie en een goede service.

Oorspronkelijk gestart met koffieautomaten en koffiemachines van Fountain, later ook met Nescafe, Redbeans, illy en Cup a Soup. Zo hebben wij nu een totaal concept van koffieautomaten en koffiemachines in huis voor kleinere en grotere bedrijven. www.coffee3.nl

Coffee3

Joanna Bos Inkoopadvies en realisatie

Inkopen is… focussen op samenwerken
3 juli 2013

Joanna Bos schenkt een Equiflex zadel t.w.v. 800 euro

Meer informatie

Als organisatie wilt u maar één ding: een zo hoog mogelijk rendement tegen zo min mogelijk kosten. Een efficiënt ingericht inkoopproces is daarvoor een belangrijke voorwaarde. Hoe bereikt u dat? Door niet alleen op kosten, maar vooral op samenwerking te sturen. Als onafhankelijk inkoopexpert met ruim 30 jaar kennis en ervaring van het inkoopvak help ik u om dit te bereiken. Afhankelijk van de aanwezige capaciteit binnen uw organisatie verzorg ik daarbij het hele verandertraject – van analyse tot inbedding – of een deel ervan. Het resultaat: een duurzamer inkoopbeleid, tevreden medewerkers en klanten, meedenkende leveranciers en innovatieve oplossingen. Met uiteindelijk meer rendement. Wilt u weten hoe het werkt? joannabos.nl

Logo Joanna Bos Inkoopadvies en realisatie

Share Button