Zilveren Sponsors

Vrienden van Kooilust Zilver

Maters van der Net

Ons kantoor is een allround partner voor zowel profit- als nonprofitorganisaties.
1 januari 2016

Maters van der Net gaan ons begeleiden met de boekhouding, geven gevraagd en ongevraagd adviezen, doen de jaarlijkse accountantscontrole en bewaken de ANBI status.

Meer informatie

MatersvanderNet is een regionaal accountantskantoor met twee vestigingen in Arnhem en Nijmegen met 25-30 accountants medewerkers en een aparte belastingafdeling.
Het is een dynamische organisatie met enthousiaste medewerkers met een jarenlange ervaring en met een grote expertise op veel gebieden om de ondernemingen op optimale wijze bij te staan.

We richten ons op zowel de bedrijven in het midden en klein bedrijf als op de middelgrote ondernemingen die zowel op de nationale als internationale markten hun activiteiten ontplooien, waarbij in de laatste jaren de Europese markt een belangrijke factor is gaan vormen in onze werkzaamheden.
Als kantoor zijn wij AFM gecertificeerd en uitgerust om het accountants-onderzoek volgens de wettelijke richtlijnen uit te voeren.

We werken voor ondernemingen in meerdere  branches en zijn in staat om naast de controle voor een zeer brede dienstverlening zorg te dragen. Voorts beschikken wij over uitgebreide mogelijkheden om het midden en kleinbedrijf van onze dienstverlening  te voorzien en wordt een groot aantal bedrijven op dit gebied begeleid. Maar ook als particulier kunt u uitstekend bij ons terecht voor belastingadvies en het verzorgen van uw belastingaangifte. www.maters.net

maters_logo

Anonieme sponsor

7  februari 2014

Dankzij de donatie van een anonieme sponsor is de rijbak vernieuwd.

Share Button